Wednesday, June 30, 2010

rooney mcm .....




ape motif aku letak pic ni?



sbb tetiba terigt kt ayah..

ayah ckp rooney ni mcm sesuatu
dia mcm piggie yg cumel2 tu

sbb :
- lincah berlari (bntang tu lari laju ek?)
- kejar bola pon nk 1 bdn nk blushing (pink ngat aih..)
- gemuk lor...
- pendek


GO SPAIN! eh..tetiba je kan



p/s :bertubi2 akan diserang oleh peminat2 rooney. saba ek mimi..












Friday, June 25, 2010

lucah ke blog aku?



tiap kali aku check nuffnang kan...
msti kuar keyword
AKSI BUDAK UITM PANAS

oh,tidak!

key word ni je weh, xde kuar keyword laen
ngek, blog aku dah dinodai!!
buduh! sape search bnda bangang nih
n kenapa msti naek url blog aku
for those yg suke suki search bnda2 gni..
harap maklum...BLOG AKU MASIH LG SUCI




emm..bdk uitm je ek suke wat aksi2 pnas??
aku pon bdk uitm..

emy! aku pnah wat aksi panas ke weh????
may b kot..kedah kan panas. msti la berpeluh kan.hohohoho

Thursday, June 17, 2010

ini baru betul KEJAM

Aku pon sometym ade la gak rs nk tendang2 kucing sbb dok bwh meja tym ak mkn kt kedai. tp xdenye ak smpai hati pijak kucing pkai heel. SUMPAH WEH, MNUSIA PALING KEJAM MINAH NI! HITLER PON XDENYE PIJAK KUCING GN HEEL!


video


got it from ACAB fb..

Monday, June 14, 2010

9 TEEN, agk2 klau nk kawen mak bg x?



selamat hari jadi kepada diri sendiri



credit to :
- thanx cik emy, kad besar gedabak tu aku simpan smpai abes sem
- alya,tergamak ko nangis mlm besday aku gara2 terdelete gmbar kita
- 1000 kawan 1000 yg wish kt facebook. TERIMA KASIH,BYK2..taun dpn ak belanja kek agak2 dlm 1000kilo.boley??



p/s : berangan la kau nk kawen, xde org nk weh!

Thursday, June 10, 2010

8 perkara streotypes tentang pompuan


kes 1 : "mak aii...bapak slow drive. tu msti pompuan yg bwk "

nm pon pompuan..mmg la serba serbi nk careful kan.Yes,perempuan serba serbi slow. Memasak slow, makan slow(haa..yg ni mcm tipu!),jln slow, dan yang paling lembap bila bersiap nk g mn2. Giler r slow. 10 kali kau belek muka kau dpn cermin, berpeloh2 ketiak kwn ko tggu kt luar nk g klas same2. skt ati x? bercakap psl drive2 ni kan..para gadis x de nye nk parking kete btol2 msk kotak. cntoh terdekat ye, ibu sndiri. senget2 msk park ni bnda bese la kan..parking je pon,x kacau line org pon.eh..yeke?? para jejaka pulak bila nmpk kete tu senget kt parking.. 'perempuan,perempuan..haiz!' haa..kan dah nmpk betapa streotypenye pompuan dimata lelaki. pastu bajet ko hebat la kan kau bet ngn mmber2 den kau menang!

maunye x lembab bwk kete

kes 2 : "garang,ganas mcm jantan pulak kau..kau tu pompuan,jg ckit"


pompuan wajibkah berlemah lembut? wajibkah ber ayu-ayuan? wajibkan berjln tnduk je? wajibkah gaya pijak semut pon x mati? asalkan pndai jg diri, still nmpk muka cm pompuan, masih berdiri ats nm pompuan..ak rs x salah klau die nk ganas2 ckit. setakat gelak bkk mulut pon x, ko cri je pompuan kt kmpung tu.tu pon ntah2 dah pupus..yela, ngn kwn2 lelaki bila dah borak2 tu mcm pelik pulak rs nk berlembut2, nk ber ayu2, euwww..geli lor. jd diri sendiri.haa..yg ni bagos.x hipokrit.lantak la kan org x suke, xkan nk tukar identiti semata2 nk puaskan ati org kan.tp bila dah msk gaya pompuan yg mulut x lps dr perkataan fuck,fuck,fuck,fuck n fuck.hahaha..i no komen la u.

bad girl..ade aku kesah??

kes 3 : "nm pon pompuan, kena la tau masak"


so lelaki, tatau msk x pe la plak kan.haaa...x aci2! aku nnti dah kawen, xde nye ak nk msk2 ni.bz baiii.dah jd lawyer kan.hahaha..berangan plak kau mimi. dan ayat bese yg kite dgr nape x belaja msk..'ala..nnti nk kawen blaja la msk.mcm la msk2 tu ssh tahap blja addmath '. aku suke jawapan ni.wahai para lelaki, msk2 ni juz a simple thing. dun wori la lau cik awek blom tau msk ke..nnti die dah kawen ngn kau abes bku recipe die selongkar. x kebuloq la hang..

perasan tak, chef2 terkenal kat seluruh dunia kebanyakannya lelaki. Yes, lelaki dan bukannya pompuan.So, mana perginya pompuan? Tak tahu la kan kot-kot perempuan zaman sekarang ni dah tak reti nak masak. Kalau reti masak pun mesti tak sedap..haha,no komen la weh. 'Dia tak reti masak sebab dia ingat dia tu lawa. Dia nak kawin ngan orang kaya. So, orang gaji yang akan masak.' haa...yg ni rs mcm pedih ckit hulu hati. rs mcm nk beli Gaviscon je.HOHOHO

p/s - lelaki sebenarnya nak rasa air tangan masakan isteri. fakta sebenar.

kes 4 : " pompuan tu sumpah cun, tp pakwe kalah shrek weh.."

hahahaha..yg ni aku setuju. try r kau usha bdk2 cntik kt klas ko ke, blogger2 ke, mmber2 zmn lampin ko ke..tgk la dowg punye future-hubby(konon la) ade ke ala2 prince charming? realiti beb, x tipu pon. tp, bnda ni x salah la weh. cinta itu buta. bercinta ni tgk muka ke hah?? x kan..(eh2, ak mcm nk ckp ye je.hehehe). klau xde yg nk kt laki2 yg kurang bermuka ni sape lg yg nk kan..bgos la tu, xde la pkwe2 ko nk lari cri laen sbb awek sndri pon muka kalah miss universe.

klau mcm ni kan bagos.. dua2 x de rupe

p/s - jln kepit2 ngn pakwe x ensem. aku akan tertgk 2 kali dowg.sweet ngat aihh..(konon la..)

kes 5 : " asal pompuan bertudung, msti cntik luar,dlm. asal free hair je, kaki clubbing kaki kikis.padahal..."

yg ni tipu..igt yang bertudung ni bajet muka innocent giler sume tu bagos la ek? x jugak wey.dulu2 boley la nk menilai, nk ckp yg baek2 sume die la. tp zmn skank, xde nye ko berani nk kuarkan statement cmni dah. nm je pkai tudung..tp bila matahri dah balik umah stat ye bertukar spesis. tdung ke mana, bju ke mana,org pon kemana...

kwn2 aku ramai je yg free hair..sume masih rekod bersih. bkn sume yg free hair ni terok. dowg xley ttp pala je pon. mayb alahan kot..takot pala tu kering ke,rmbut gugur ke.xpon x takot kutu.sbb tu je pon nk free hair.xde la smpai nk naek club sgl bgai tu. pasal kikis ni, x kira la ttup kepala ke tnjuk rmbut ke. same je dowh.. klau dah dasar betina pisau cukur. tp kan pisau2 cukur pon byk gak kot paedah nk dpt lau jenis org cmni.hehehe..mne tau dpt sbijik mini cooper ke.xpon plg cikai dpt la volkswagen bettle yg kale kuning tu.perghh..mntap!eh2,x la..bkn aku. aku nk kikis sape plak kan. lau ade jantan keliling pnggang x pe gak nk wat cmni.ni muka dah la x laku..*_*hohoho..

'i mmg suke sebarkan kutu kt org'

p/s - bertudung lg cantik..seyes,i x tipu

kes 6 : " korea, jepon sana sini..asal cite jiwang ckit,mula lah nk meleleh "

xyah cite la pnjang2.paham2 sendiri yaww!

tu sume aku punye! haa..mula dah kau prangai

kes 7: " gossip je keje kau kan...insaf2 la weh "

nm pon pompuan.no gossip no life bro! hahaha..boley ke gtu? bkn ape..gossip ni penting sbb tu mknanye kite update cite psl si polan tu,si polan ni.kan2??hehehe..ade byk faedah ooo bergossip ni, di samping dpt mengeratkan silaturrahim kite.x caya tgk nih.." ko tau x si x*** tu kan ko nmpk je mcm tu, mulut sumpah mcm longkang! lg kan, si m*** tu kan bajet r x kesah..padahal same je. pastu2...si L*** tu ko tau x die tu dah 10 kali bertukar bff.bla,bla,bla,bla..." smbil2 mkn biskut gula cicah milo, mmg terbaek lah wa ckp lu. gossip2 pon..masih perlu beringat weh.ko jgn maen sembor je nk cite psl sape kt sape2. skali ngn kau2 kena sembor. sila beringat ye....PENTING ye disini.hahaha..pape pon kawal ckit bergossip tu. jgn smpai agk2 dosa penuh satu guni bwu nk beringat. sebenarnye x elok lah bnda2 ni..boley bwk jd fitnah tau. bahaya2..dosa besar tuh.

p/s : mulut mcm longkang. suke ngat aihh ayat ni ^_^

kes 8 : " elaun dah msk..shopping jom!"

klau x de selera nk bershopping tu jgn mngaku pompuan r weh. pelik ngat aih lau ade pompuan x suke buang duet ni. well..elaun msk tym tgh2 sem.kira ok la tu nk shopping kan? buku2 sume dah korek duet bapak.setakat nk mkn tu gn duet elaun ape la sgt kan...alang2 nk abes asasi dah ni, gn la dgn sebaeknye. sem1,sem2 punye elaun abes kaw dah wat melancong p penang 2,3 kali.langkawi lg.so, diz sem elaun kite tawaf sume mall yg ade yaww! degree nnti ssh la nk rs duet free ni. lau bernsb baek mcm kakak ak yg every sem melebihi 6K dpt, sumpah mata ak x lps kuar $_$.

aku bila dah jd mata duetan

p/s : boys before flower or money before flower? i choose money okay..

-ini hanyalah pandangan saya-
jgn kecoh2 ya!

Saturday, June 5, 2010

ttba je rs rjin nk jwb tagged encik bear

1) Adakah anda rasa anda hot ?
xla..tp rs mcm sgt hottt je.hahaha..boley ke jwb mcm ni??

2) Update wallpaper laptop yang anda guna skrg ?
baby mason(baby n i)

3) Cerita pasal gambar ini .
ayah die laki aku kot, so die tu mcm ank angkt ak la

4) Kali terakhir makan pizza ?
2hari lps..alya belanja dowh.trimas2

5) Lagu terakhir yang anda dengar ?
bila cinta, ost lagenda budak setan. sumpah best, sila dgr ye

6) Apa anda buat selain menyelesaikan tag ini ?
emy berpotpetpotpet kt sebelah

7) Selain nama sendiri , anda dipanggil dengan nama apa ?
mimi saidi
mie
kak mimi
yg latest, tauke shawl.hahaha

8) Tag 5 orang , siapa yang nak kena tag ?

9) Siapa orang number 1 pada anda ?
pernah besfren tym djah 5,6

10) Katakan sesuatu pada orang number 5 .
ko mcm dah x mekap sgt g klas..hehe

11) Number 3 ada hubungan dengan siapa ?
K.K

12) Bagaimana pula dengan number 2 ?
mmber kt seri indra

13) kata - kata cinta pada orang number 4 .
memori berkasih >_<

14) Berikan 5 fakta tentang orang yang anda tag .
1-mak aihh..jiwang kot sgl entry die
2- dah nk jd lawyer dah bdk nih
3- besfren terbaek aku pernah ade..cepat emy, terharu ckit!!
4- gila kuasa 10 imvu
5- gila shawl baii

Friday, June 4, 2010

sume pon nk baru

bz tol bila dah balik kedah ni
on9 pon dah x sempat..haa, tu tipu!ngeh3..on9 la gak tp x sekerap kt umah la

bila dah jejak kaki kt uitm ni, sume nk bnda baru kan. bilik baru, rumate baru, baju baru, bantal baru, jadual baru, klasmet pon mcm baru.sume la nk baru. sgt bertuah bila dpt jadual baru sem ni, mak aihh tiap2 pagi kn bangun awl klas kol 8. mmg jd kelawer la gayanye(bak kt mr.wong eco)

tgk2, rumate baru, bilik baru,kolej baru

sgt bertuah dpt hari khamis yg sgt bahagia..mcm sem lps punye. klas juz for, 50minute.bahagia la gak kan. suke2 ^_^. bilik pon mcm xde rupe bilik, so ape lg.jom shopping brg bilik! lagenda budak setan aka LBS mcm wajib tgk je. mcm bese, amik kete kt gemilang. wat cm kete sndri la kan. cik emy kan ade..driver terbaru kami.

mcm bese la..terbaek la plak die bwk kan.hahaha..2kali nyaris maut

hebat la kau kak, drive ank org smpai ke mlm ye. credit to u la!!

ala emy..muka ko je kt cni.
kt mata terbayang2 dah mcm ne lau pakguard x bg drive msk smpai mahsuri.aku x nk weh angkut sgl bantal2 ngn rak ni. sumpah MALU YG AMAT!

shopping punye pasal..1 troli penuh
sume gara2 makcik cleaner buang sgl bantal selimut kt bilik lama T_T

terbaek dr ladang! baek ko pegi tgk skrang..

betol weh, LBS ni best. lau zack zukhairi tgk, sumpah x tido mlm tgk lisa je kejenye.kan zack??haha.. tp ade ckit r slack tym tgk ni. alya kan pekerja GSC terbaek tym cuti 3 bulan tu.die kata kt gsc iklan 15min.nk ke tggu weh. so, ape lg..dgr je la ckp die kan. skali msk mak aihh suku cite dah stat. xpasal2 punggung2 kite halang org syok2 tgk.hahahaha..pdn muka! tp xpe..bile lg kan nk mencapab lam hall cinema..

pape pon 1st tym kuar bertiga..dgn mcm2 bnda buduss nk jd kan kt kite, sempoii la weh..hahaha.bila lg nk budussss dpn org kan. tmbah2 aku..slalu memperbodohkan diri sndri.

-naek eskalator terbalik, mak aihh.mampos kn gelak!awat cekk, xpnah naek tangga elctric ka??
- bajet nk shotcut la kan lam cs..trunnye tgga yg same gak.x..sbanrnye dah lupe lorong2 dlm cs ni.dah lama x pegi kan..
- msk lambat lam hall,bajet iklan kt gsc cs mcm kt TS la kan, alya??


sekian..terima kaseh.


Related Posts with Thumbnails